Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
"Investeste in oameni!". Site-ul este parte integranta a proiectului Standarde de Participare pentru Cetatenie Activa, ID 31896

Media si comunicare sociala

Evenimente
 • Invitatie la Participare pentru Cetatenie Activa!  Data:25 octombrie 2012, ora 12:00

  Locatie: Sediul Inspectoratului Scolar Judetean ,Craiova

  Asociatia Regionala Pentru Dezvoltarea Rurala in parteneriat cu Ministerul Educatiei Cercetarii  Tineretului si Sportului va invita sa participati la Conferinta Regionala pentru Cetatenie Activa--Sa recunoastem public excelenta in guvernarea scolii,ce va avea loc joi,25 octombrie la Craiova.

  Aceasta  face parte din Activitatea 6.3 -Conferinta regionala pentru prezentarea rezultatelor- si marcheaza finalul proiectului Standarde de Participare pentru Cetatenie Activa.

  Conferinta are ca obiectiv general diseminarea impactului si a rezultatelor obtinute in urma implementarii proiectului in cele 20 de scoli -pilot din regiunea Oltenia.

  Ca obiective secundare,conferinta isi propune sa promoveze principile bunei guvernari in scoala ,sa aduca in atentia publicului grupurile pentru  buna guvernare si saofere  recunoasca public performanta in participarea elevilorla luarea decizilor in scoala.

  La aceasta sunt asteptati sa participe  reprezentatnti  ai METCS,ai ISJ Dolj,ai Universitatilor din regiune precum si consilieri locali,cadre didactice,elevi,parinti si studenti.

   

Ce fac alesii tai?

Scoala de 7 stele

Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala va desfasura in perioada 20-septembrie 2012 ...

Centrul pentru consiliere

Scoala si comunitate