Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
"Investeste in oameni!". Site-ul este parte integranta a proiectului Standarde de Participare pentru Cetatenie Activa, ID 31896

Despre proiect

Conferinta regionala
 • Data:25 octombrie 2012

  Locatie:Amfiteatrul Inspectoratului Scolar Judetean Dolj,

  Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Universitatea din Craiova, Agentia Nationala pentru Tineret  si Consiliul Judetean Norfolk  din Marea Britanie au organizat Conferinta Regionala „Dialog si initiativa pentru cetatenie activa si buna guvernare in scoala”.

  La eveniment au participat  reprezentanți ai MECTS, ISJ Dolj, experți nationali si internationali, directori de unitati scolare, cadre didactice, elevi, reprezentanti ai Consiliilor Reprezentative ale Parinților si Elevilor,reprezentanti ai institutilor scolare partenere in proiect, reprezentanti ai unor ONG-uri de tineret, autoritati publice locale, agenti economici, parteneri media precum și  alţi factori interesaţi.

   

  Conferinta Regionala a marcat incheierea proiectului „Standarde de participare pentru cetatenie activa” si a prezentat obiectivele indelinite in cadrul proiectului,impactul proiectului in cele 20 de unitati scolare partenere si rezultatele implementarii proiectului.

  In cadrul conferinteti au fost realizate comunicari  pentru promovarea  bunei guvernaru in soala de de catre experti nationali si internationali,reprezentantii METCS,reprezentantii Isj DoLj si reprezentanti ai  Grupurilor  pentru Buna guvernare din cele 20 de scoli partenere.

  Conferinta a fost finalizata prin recunoasterea publica a excelentei in buna guvernare,a exemplelor de bune-practica in auto-evaluare si in implicarea elevilor la luare decizilor, prin premierea scolilor inscrise in Competitia Nationala „Scoala de 7 Stele”.

Ce fac alesii tai?

Scoala de 7 stele

Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala va desfasura in perioada 20-septembrie 2012 ...

Centrul pentru consiliere

Scoala si comunitate