Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
"Investeste in oameni!". Site-ul este parte integranta a proiectului Standarde de Participare pentru Cetatenie Activa, ID 31896

Media si comunicare sociala

Evenimente
 • Mini-conferinta Olt

  Mini-conferinta Olt

  Data: 23-10-2012

  Locatie:Slatina  , Colegiul National Radu Greceanu

  Grupurile pentru Buna Guvernare in Scoala din judetul Olt, in parteneriat cu Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala vor  organiza in data de 23 octombrie 2012, o mini-conferinta judeteana .

  more...
 • Invitatie la Participare pentru Cetatenie Activa!

  Invitatie la Participare pentru Cetatenie Activa!  Data:25 octombrie 2012, ora 12:00

  Locatie: Sediul Inspectoratului Scolar Judetean ,Craiova

  Asociatia Regionala Pentru Dezvoltarea Rurala in parteneriat cu Ministerul Educatiei Cercetarii  Tineretului si Sportului va invita sa participati la Conferinta Regionala pentru Cetatenie Activa--Sa recunoastem public excelenta in guvernarea scolii,ce va avea loc joi,25 octombrie la Craiova.

  more...
 • Mini-conferinta Dolj

  Mini-conferinta Dolj

  Data: 19-10-2012

  Locatie:  Craiova , Colegiul National Fratii Buzesti

  Grupurile pentru Buna Guvernare in Scoala din judetul Dolj , in parteneriat cu Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala vor  organiza in data de 19 octombrie 2012, o mini-conferinta judeteana .

  Conferinta va avea loc la Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova   din Craiova   , si va avea ca principal  obiectiv promovarea  principilor unei bune guvernari in scoala precum si recunoasterea publica a unor  modelelocale, de buna practica.

  La conferinta sunt asteptati membrii ai grupurilor pentru buna-guvernare din scoala , elevi, cadre, conducere si reprezentanti ai altor scoli,  precum si ai Consiliilor locale din localitate.

  more...
 • Mini-conferinta Gorj

  Mini-conferinta Gorj

  Data:22-10-2012

  Locatie:  Targu-Jiu, Colegiul "Virgil Madgearu"

  Grupurile pentru Buna Guvernare in Scoala din judetul Gorj , in parteneriat cu Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala vor  organiza in data de 22 octombrie 2012, o mini-conferinta judeteana .

  more...
 • Mini-conferinta Mehedinti

  Mini-conferinta Mehedinti

  Data:16-10-2012

  Locatie:  Drobeta Turnu-Severin, Colegiul "Decebal "

  Grupurile pentru Buna Guvernare in Scoala din judetul Mehedinti , in parteneriat cu Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala vor  organiza in data de 16 octombrie 2012, o mini-conferinta judeteana .

  more...

Ce fac alesii tai?

Scoala de 7 stele

Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala va desfasura in perioada 20-septembrie 2012 ...

Centrul pentru consiliere

Scoala si comunitate